Informacijsko svetovalna pomoč preko elektronske in navadne pošte

Tako kot svetovanje po telefonu, je tudi svetovanje po pošti namenjeno osebam, ki se želijo pogovoriti o svojih težavah in stiskah, povezanih z nasiljem, a se ne morejo ali ne želijo oglasiti osebno. Preko elektronske ali navadne pošte lahko prav tako postavite vprašanja, povezana z nasiljem ali pridobite potrebne informacije o oblikah pomoči.

Če želite dobiti informacije, ki so povezane s temo nasilja, če želite dobiti odgovor zase, če nasilje doživljate, ga povzročate ali opazujete, lahko pišete pišete na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na naslov društva v Ljubljani. Pišete lahko tudi na naslov enote v Kopru ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Vaše pismo bo prebrala svetovalka ali svetovalec, ki vam bo pisno odgovoril/a na vaša vprašanja in dileme. Morda se boste želeli dogovoriti za osebno svetovanje ali pa nadaljevati s svetovanjem preko pošte.

Program je brezplačen.