Nagrajeni memi natečaja v okviru kampanje Step Up!/Korak naprej!

sep. 2017

Z izborom najboljših memov se je zaključil nagradni natečaj, ki je potekal v okviru vseevropske kampanje Step Up!/Korak naprej!, s katero opozarjamo na pravice žensk, ki so preživele nasilje, in pravice njihovih otrok do ustrezne strokovne pomoči ter zaščite v vseh evropskih državah.

Izbor nagrajenih memov in utemeljitev komisije si lahko ogledate tu.

Vabilo na usposabljanje za prostovoljke in prostovoljce

avg. 2017

Če bi radi preizkusili svoje znanje, pridobili izkušnje in nova znanja s področja preprečevanja nasilja ter želite prispevati svoj prosti čas za srečanja z otroki, ki imajo izkušnjo nasilja ali težave v komunikaciji z drugimi, vas vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljke in prostovoljci na Društvu za nenasilno komunikacijo.

Usposabljanja bodo oktobra v Ljubljani in Kopru.

več...

Razpisujemo novo delovno mesto

4.7 2017

Razpisujemo novo delovno mesto za svetovalno delo na področju nasilja, zagovorništva in predstavitve v javnosti.

Več v razpisnih pogojih ...

Prostovoljno delo 2017/18

jun. 2017

V šolskem letu 2017/ 2018 vabimo k sodelovanju nove prostovoljke in prostovoljce, ki se nam želijo pridružiti pri delu na področju preprečevanja nasilja. Vabimo vse, ki jih zanima sodelovanje z otroki, ki imajo izkušnjo nasilja, ter tiste, ki jih zanima sodelovanje pri organizaciji neformalnih druženj z odraslimi uporabnicami društva. Usposabljanje za nove prostovoljke in prostovoljce po potekalo v oktobru s pričetkom 9.10.1917. Prosimo, sporočite nam vaš elektronski naslov, da vam pošljemo podrobnejše informacije.

<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL