Vabilo na usposabljanje za prostovoljke in prostovoljce

avg. 2017

Če bi radi preizkusili svoje znanje, pridobili izkušnje in nova znanja s področja preprečevanja nasilja ter želite prispevati svoj prosti čas za srečanja z otroki, ki imajo izkušnjo nasilja ali težave v komunikaciji z drugimi, vas vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljke in prostovoljci na Društvu za nenasilno komunikacijo.

Usposabljanja bodo oktobra v Ljubljani in Kopru.

več...

Razpisujemo novo delovno mesto

4.7 2017

Razpisujemo novo delovno mesto za svetovalno delo na področju nasilja, zagovorništva in predstavitve v javnosti.

Več v razpisnih pogojih ...

Prostovoljno delo 2017/18

jun. 2017

V šolskem letu 2017/ 2018 vabimo k sodelovanju nove prostovoljke in prostovoljce, ki se nam želijo pridružiti pri delu na področju preprečevanja nasilja. Vabimo vse, ki jih zanima sodelovanje z otroki, ki imajo izkušnjo nasilja, ter tiste, ki jih zanima sodelovanje pri organizaciji neformalnih druženj z odraslimi uporabnicami društva. Usposabljanje za nove prostovoljke in prostovoljce po potekalo v oktobru s pričetkom 9.10.1917. Prosimo, sporočite nam vaš elektronski naslov, da vam pošljemo podrobnejše informacije.

Nova zloženka Nasilne zveze so brez veze
maj 2017

V okviru sodelovanja z regijsko koordinatorico za preprečevanje nasilja Damjano Jurman, CSD Koper, Kriznim centrom za otroke in mladostnike Koper (CSD Koper), Regijsko Varno hišo Kras (CSD Sežana) in Kriznim centrom za žrtve Piran (CSD Piran) smo pripravili zloženko z informacijami o nasilju, ki je namenjena mladim.

Prenesi zložensko (PDF;  4,67 Mb)

<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL