Sofinancerji programov in projektov Društva za nenasilno komunikacijo
2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016

Leto 2017

Občina Domžale

Občina Hrpelje-Kozina

Mestna občina Slovenj Gradec

Mestna občina Murska Sobota

Mestna občina Ljubljana - Urad za mladino

Program Poti iz nasiljaMinistrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiFundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki SlovenijiMestna občina Ljubljana - Oddelek za zdravje in socialno varstvo MU MOLObčina Hrpelje-KozinaObčina PiranObčina Sežana Občina AnkaranMestna občina KoperMestna občina Slovenj GradecMestna občina Celje
Program Varne hiše in varne namestitve za ženske in otroke, žrtve nasilja
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiFundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki SlovenijiMestna občina Ljubljana - Oddelek za zdravje in socialno varstvo MU MOLMinistrstvo za notranje zadeve Občina Domžale

Svetovalnica za žrtve spolnega nasiljaMinistrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiFundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki SlovenijiMestna občina Ljubljana - Oddelek za zdravje in socialno varstvo MU MOL

Izobraževanje in usposabljanje za prostovoljno deloMestna občina Ljubljana, Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje - Urad za mladinoMestna občina Koper
Javna dela
Zavod RS za zaposlovanjeMestna občina LjubljanaMestna občina Koper
Delovanje Društva za nenasilno komunikacijo

Naložbe Društva za nenasilno komunikacijoFundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji