Accessibility Tools

   

   

   

NJËSIA E LJUBLJANËS
TEL: +386 (0)1 4344 822, +386 (0)31 770 120
FAX: +386 (0)59 09 57 66
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju mund të na telefononi çdo ditë jave midis orës 8 dhe 4 pasdite ose të na lini një mesazh në çdo kohë dhe ne do të kthehemi tek ju.

NJËSI KOPER
TEL: +386 (0)5 6393 170, +386 (0)31 546 098
FAX: +386 (0)5 6393 180
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju mund të na telefononi çdo ditë jave midis orës 8 dhe 4 pasdite ose të na lini një mesazh në çdo kohë dhe ne do të kthehemi tek ju.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.