Accessibility Tools

   

   

   

Njësia Koper është e vendosur në katin e parë të ndërtesës së zyrës Fersped në Vojkovo nabrežje 10. Hyrja e ndërtesës është përballë dyqanit të Spar në rrugën Ferrarska. Një parking me rërë Grafist është afër, i cili është i pagueshëm.
 
Stacioni më i afërt i autobusit të qytetit është afër, prapa ndërtesës sonë (Kosovelov trg). Ju mund të merrni linjat e autobusit 1, 2, 2a, 5 dhe 8.
 
Nëse vjen me një autobus periferik, mund të dalësh në stacionin e Bankës Intesa Sanpaolo (ish-Banka Koper), nga ku është më pak se 5 minuta në këmbë për tek ne.

 

 

 

 

 

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.