Accessibility Tools

   

   

   

Aktivizmi dhe bashkëpunimi me median janë pjesë të rëndësishme të punës sonë. Nëpërmjet mediave, ne mund të rrisim ndërgjegjësimin për dëmshmesinë dhe mos-ndjeshmërinë e dhunës dhe të informojmë njerëzit në lidhje me shërbimet mbështetëse në dispozicion. Media luan një rol të rëndësishëm në përhapjen e ndërgjegjësimit shoqëror për mos-dhunën dhe informimin rreth formave të mundshme të ndihmës. Ja pse organizojmë konferenca shtypi, bashkëpunojmë me gazetarët dhe i ftojmë në konferencat dhe aktivitetet tona arsimore.

Çdo vit, midis 25 dhe 10 nëntorit, gjatë ditëve ndërkombëtare të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore, organizojmë ngjarje të ndryshme. Këto dhe veprime dhe fushata të tjera të rëndësishme shoqërohen nga postera dhe materiale prezantimi. Media mbulon gjithashtu ngjarjet.

Pjesë e aktiviteteve tona të ndërgjegjësimit janë edhe profili dhe vebsajti ynë në Facebook.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.