Accessibility Tools

   

   

   

Këshilltarët tanë japin informacion për viktimat e dhunës, për publikun e gjerë, për njerëzit që kanë vënë re dhunën dhe nuk dinë si të reagojnë, ndaj punonjësve të shkollës dhe profesionistëve të tjerë. Linja e ndihmës është gjithashtu një mënyrë për të qenë në kontakt me viktimat që nuk mund të vijnë në zyrën tonë, por kanë nevojë për këshillim ose informacion.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.