Accessibility Tools

   

   

   

 

Këshillimi individual zakonisht bëhet një herë në javë për një orë, por mund të ndryshojë në varësi të nevojave dhe preferencave personale. Procesi i këshillimit ofron ndihmë psikosociale dhe mbështetje për viktimat e dhunës. Ajo mund të kombinohet me avokimin social, shoqërimin dhe shërbime të tjera mbështetëse.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.