Accessibility Tools

   

   

   

 

Megjithëse shumë viktima të dhunës së partneritetit intim përjetojnë gjithashtu dhunë seksuale, ne krijuam një program të ri për të gjitha viktimat e abuzimit seksual. Disa mund të kenë përjetuar dhunë seksuale jashtë marrëdhënieve intime dhe disa duan të flasin për dhunën seksuale që përjetuan kur ishin fëmijë.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.