Accessibility Tools

   

   

   

Këshilltarët tanë mund t'u përgjigjen pyetjeve të ndryshme nëpërmjet postës elektronike ose postës së rregullt, si dhe të japin këshilla elektronike kur një person nuk mund ose nuk dëshiron të ketë seanca personale këshillimi.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.