Accessibility Tools

   

   

   

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.drustvo-dnk.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Društva za nenasilno komunikacijo (razen če ni drugače navedeno) in je informativne narave.

 

Omejena odgovornost

Društvo za nenasilno komunikacijo ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.drustvo-dnk.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Društvo za nenasilno komunikacijo se bo trudilo za pravilnost informacij. Društvo za nenasilno komunikacijo lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabnice in uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.drustvo-dnk.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varovanje osebnih podatkov

  • Nikoli ne bomo zlorabili vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
  • Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
  • Nikoli vam ne bomo poslali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
  • Kadar koli se lahko odjavite od katere koli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov, itd. Naša spletna stran ne zbira vaših osebnih podatkov razen spletnega identifikatorja (naslov IP), kadar vi to omogočite. Vsi vaši podatki se hranijo ves čas našega sodelovanja oz. potencialnega sodelovanja.

 

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Naša spletna stran bo uporabila vaše osebne podatke (naslov IP) izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do informacij in za normalno delovanje spletne strani. Naša spletna stran ne bo posredovala vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite.

 

Umik soglasja

Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo spletnega identifikatorja lahko kadarkoli v celoti ali deloma umaknete tako, da kliknete na gumb Zasebnost ob levi strani in odkljukate možnost zbiranja statistike.

 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili – pisno in v skladu z zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom naše spletne stran.

 

Povezave do drugih spletnih strani

Naše spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate našo spletno stran, si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.